Videovarázs - 1. rész

2012.02.09. 22:20

A mai alkalommal betűk helyett beszéljenek inkább a képek: pár zseniális videoklipet szeretnék bemutatni mindenféle stílusbeli megkötés nélkül, melyek egytől egyig személyes kedvenceim. Jó mozizást!

Kezdjük a sort az élő energiabomba, Alice Glass fémjelezte Crystal Castles Baptism című felvételével.

 

Tyler The Creator 21 esztendős korára napjaink egyik legkedveltebb előadójává nőtte ki magát, a Yonkers névre keresztelt dalához készített klip a tavalyi MTV Video Music Awards-on az év legjobbja címért versenyzett.

 

Valószínűleg a két legnépszerűbb Michel Gondry-munka következik most, a Chemical Brothers Star Guitar-ja számára készített egyedi vonatút, amelynél a táj képe a zene ütemeivel teljes összhangban formálódik, valamint a Daft Punk remekül megkoreografált Around The World-kisfilmje.

 

A lista nem lenne teljes egy Aphex Twin-Chris Cunningham kollaboráció nélkül, Come To Daddy, szigorúan csak erős idegzetűeknek.

Szerző: frew

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://retegzaj.blog.hu/api/trackback/id/tr384085792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kazomester 2012.02.09. 22:43:41

Hát, az Around the world nálam még mindig a 90es évek legnagyobb klippje :)Hihetetlen.

frew 2012.02.09. 23:17:20

@Kazomester: Én még ált. sulis koromban láttam először, akkor nagyon tetszett, de a címet és az előadót nem jegyeztem meg, aztán pár éve teljesen véletlenül bukkantam rá újra :). Azt az örömöt, amit akkor éreztem, gondolhatod... :D
süti beállítások módosítása